Cinzano | Master Class de Cinzano
Con el objetivo de inspirar a todos los participantes de la Ruta para que sus vermuts preparados sean originales y con un alto nivel de creatividad y técnica, hemos presentado la III Ruta de vermut preparado con una masterclass en la Campari Academy de la mano de  Guisseppe Santamaria, Brand ambassador de Cinzano, en la que ha desvelado algunos de los secretos mejor guardados para elaborar un buen vermut preparado, así como las últimas tendencias del sector.
vermut, Sant Antoni, Cinzano, ruta, Master class
15796
post-template-default,single,single-post,postid-15796,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Master Class de Cinzano

Amb l’objectiu d’inspirar a tots els participants de la Ruta perquè els seus vermuts preparats siguin originals i amb un alt nivell de creativitat i tècnica, hem presentat la III Ruta de vermut preparat amb una masterclass a la Campari Academy de la mà de Guisseppe Santamaria, Brand ambassador de Cinzano, en què ha revelat alguns dels secrets més ben guardats per elaborar un bon vermut preparat, així com les últimes tendències del sector.

 

Cap comentari

No hi ha comentaris