Cinzano | Sobre Cinzano
La historia de Cinzano empezó a mediados del siglo XVIII en Turín, Italia, cuando los hermanos Giovanni, Giacomo y Carlo Stefano Cinzano emprendieron la misión de convertirse en maestros destiladores y abrieron la primera bodega de la marca, llamada Casa Cinzano. En la actualidad, Cinzano es un emblema a nivel internacional, reconocido en todo el mundo gracias a su oferta de vermuts de alta calidad.
vermut, Sant Antoni, Cinzano, ruta
15792
post-template-default,single,single-post,postid-15792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Sobre Cinzano

La història de Cinzano va començar a mitjans del segle XVIII a Torí, Itàlia, quan els germans Giovanni, Giacomo i Carlo Stefano Cinzano van emprendre la missió de convertir-se en mestres destil·ladors i van obrir el primer celler de la marca, anomenada Casa Cinzano. En l’actualitat, Cinzano és un emblema a nivell internacional, reconegut a tot el món gràcies a la seva oferta de vermuts d’alta qualitat.

Entre els tipus de vermut Cinzano trobem els clàssics Cinzano Rosso i Cinzano Bianco, a més de les tres varietats artesanals, Rosso, Bianco i Dry, de la gamma premium Cinzano 1757. Tant consumidors com bàrmans gaudeixen del vermut Cinzano, ja sigui com a aperitiu només amb gel o amb soda, o com a ingredient en còctels tan clàssics i emblemàtics com el Negroni, l’Americà o el Boulevardier.

Cap comentari

No hi ha comentaris