Cinzano | A la recerca del millor vermut de Sant Antoni: ja es coneixen els 6 finalistes
Un total de 15 locals de referència de la zona participen fins al pròxim 14 d'octubre a la Ruta, organitzada per la genuïna marca de vermut Cinzano en col·laboració amb Sant Antoni Comerç.
vermut, Sant Antoni, Cinzano, ruta
15881
post-template-default,single,single-post,postid-15881,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

A la recerca del millor vermut de Sant Antoni: ja es coneixen els 6 finalistes

Un total de 15 locals de referència de la zona participen fins al pròxim 14 d’octubre a la Ruta, organitzada per la genuïna marca de vermut Cinzano en col·laboració amb Sant Antoni Comerç.

Els finalistes del concurs, Bar Nostàlgic, Boca Bacus Vermuteria, Croq & Roll, El follet, Sucursal Setrill i Vermuteria Casa Martino, lluitaran per fer-se amb el títol al ‘Millor Vermut’ de Sant Antoni a la gran final que es disputarà aquest dijous 11 d’octubre.

Avui s’han celebrat les semifinals del ‘Concurs del Vermut Preparat’ a Sant Antoni, un certamen que s’emmarca dins de la III ‘Ruta del Vermut preparat’ Cinzano, que aquest any s’ha traslladat al barri de Sant Antoni -una de les meques del vermut a la ciutat comtal-, per buscar el millor vermut de la zona.

En aquesta tercera edició de la Ruta participen un total de 15 locals de referència de Sant Antoni, i són 6 els finalistes que avui han estat elegits per optar al premi final: Bar Nostàlgic, Boca Bacus Vermuteria, Croq & Roll, El follet, Sucursal setrill i Vermuteria Casa Martino.

El guanyador/a final del concurs serà escollit per un jurat professional el proper dijous 11 d’octubre en una gran final que es disputarà a partir de les 16h a la Campari Academy. Els sis finalistes classificats es donaran cita per elaborar el seu particular versió del vermut preparat amb l’objectiu de fer-se amb el gran premi final de ‘Millor Vermut’ de Sant Antoni.

La Ruta s’allargarà fins al proper 14 d’octubre, i fins llavors els qui vulguin podran degustar les originals receptes de vermut preparat que els locals participants han preparat especialment per a l’ocasió, acompanyats d’una tapa o vinagret.

Amb aquesta iniciativa, Cinzano i Sant Antoni Comerç aposten per reivindicar la tradició i història del vermut a Sant Antoni i Barcelona -apoyando l’oferta gastronòmica del barri i promocionant alguns dels seus locals de referència-, un concepte que va molt més enllà de la beguda i que és una part important de la ciutat a nivell cultural i social.

Cap comentari

No hi ha comentaris