Cinzano | Concurso
¡Estamos buscando el mejor vermut de Sant Antoni! En paralelo a la Ruta, se organizará un concurso en el que los participantes podrán mostrar sus habilidades preparando el vermut con la intención de erigirse como El mejor vermut preparado de Sant Antoni.
Concurso, vermut, Cinzano, Sant Antoni, Barcelona
15414
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15414,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

En què consisteix?

Estem buscant el millor vermut de Sant Antoni! En paral·lel a la Ruta, s’organitzarà un concurs en què els participants podran mostrar les seves habilitats preparant el vermut amb la intenció d’erigir-se com el millor vermut preparat de Sant Antoni. Busquem en cada proposta el toc artesà que dóna personalitat i autenticitat a aquesta genuïna beguda. Volem conèixer les innovacions que puguin fer que un vermut sigui quelcom únic.

Cada proposta ha de tenir en compte:

1. La recepta ha de ser elaborada amb dues terceres parts mínim de base Vermut Cinzano, a triar entre Rosso, Bianco, Rosso 1757, Bianco 1757 o Bianco 1757 Extradry, o combinacions entre ells.

2. Afegir un màxim de 4 ingredients, que donaran un toc especial a la teva proposta, però sense perdre l’essència d’un vermut.

3. El vermut es presentarà acompanyat d’un aperitiu petit, un acompanyament que realci el gust del vermut.

Calendari

– El concurs es realitzarà del 4 al 8 d’octubre, quan s’anunciaran els 6 finalistes.
– La final serà realitzada l’11 d’octubre i cada finalista ha de presentar la recepta davant d’un jurat professional.
– La ruta de bars es podrà gaudir fins al 14 d’octubre.