Cinzano | A la recerca del millor vermut de Sant Antoni
Prop de 20 locals de referència participen del 4 al 14 d’octubre a la tercera edició de la ‘Ruta del Vermut preparat’, que enguany es trasllada al barri de Sant Antoni, organitzada per la genuïna marca de vermut Cinzano en col.laboració amb Sant Antoni Comerç.
vermut, Sant Antoni, ruta, finalistas
15727
post-template-default,single,single-post,postid-15727,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

A la recerca del millor vermut de Sant Antoni

Del 4 al 14 d’octubre

  • Prop de 20 locals de referència participen del 4 al 14 d’octubre a la tercera edició de la ‘Ruta del Vermut preparat’, que enguany es trasllada al barri de Sant Antoni, organitzada per la genuïna marca de vermut Cinzano en col.laboració amb Sant Antoni Comerç.
  • Guisseppe Santamaria, Brand ambassador de Cinzano, va presentar ahir la Ruta en una masterclass en la què va desvetllar alguns dels secrets per elaborar un bon vermut preparat, així com les darreres tendències del sector.

Barcelona, 17 de setembre de 2018. – La tradició de “fer el vermut” és ja un clàssic a Barcelona i cada cop són més els i les que s’apunten a cultivar l’art del bon aperitiu. Un dels barris destacats per fer-ho és, sense dubte, el barri de Sant Antoni, que al llarg dels darrers anys s’ha convertit en una de les meques del vermut a la ciutat comtal.

Amb aquesta tendència cada cop més estesa pel vermut, Cinzano, en col·laboració amb Sant Antoni Comerç, organitza el proper mes d’octubre la III ‘Ruta del Vermut preparat’, una Ruta-concurs que vol descobrir quin és l’establiment que millor prepara el vermut a la zona.

Al llarg de dues edicions, la Ruta va cercar el millor vermut preparat de la Rambla i enguany, amb l’objectiu de seguir fomentant la cultura del vermut a la ciutat, la recerca del millor vermut es trasllada al barri de Sant Antoni.

La ‘Ruta del Vermut preparat’ arrencarà el proper dijous 4 d’octubre i s’allargarà fins al diumenge 14 d’octubre. Prop de 20 establiments de referència del barri mostraran al llarg d’11 dies les seves habilitats preparant el vermut, amb l’objectiu de fer-se amb el premi al ‘Millor vermut preparat’ de Sant Antoni.

Tots aquells i aquelles que s’apropin als locals participants durant la Ruta podran tastar les delicioses i particulars receptes de vermut acompanyades d’un tastet.

El tret de sortida de la Ruta-concurs el va donar ahir Giuseppe Santamaria, Brand Ambassador de Cinzano, amb una masterclass que va impartir a la Campari Academy de Barcelona. A la masterclass, Santamaria va explicar als assistents en què consisteix el vermut preparat: un combinat elaborat amb base de vermut (70%-80%) on cada bartender hi afegeix de 3 a 5 ingredients secrets més que li donen el toc artesà i autèntic a la recepta. Giuseppe Santamaria ha desvetllat també alguns dels secrets que fan d’un vermut preparat un combinat perfecte i ha explicat als assistents quines són les darreres tendències de la categoria.

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors aposten per reivindicar la tradició i història del vermut a Sant Antoni i a Barcelona, donant suport a l’oferta gastronòmica del barri i promocionant alguns dels seus locals de referència, un concepte que va molt més enllà de la beguda i que és una part important de la ciutat a nivell cultural i social.

La semifinal del concurs tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre, on s’escolliran els 6 locals finalistes que optaran al premi. La gran final es disputarà el dia 11 d’octubre a la Campari Academy, en un acte on els finalistes podran mostrar les seves habilitats davant d’un jurat professional que escollirà el ‘Millor Vermut preparat 2018’ de Sant Antoni.

Sobre Cinzano

La història de Cinzano va començar a mitjans del segle XVIII a Torí, Itàlia, quan els germans Giovanni, Giacomo i Carlo Stefano Cinzano van emprendre la missió de convertir-se en mestres destil·ladors i van obrir la primera bodega de la marca, sota el nom de Casa Cinzano. A l’actualitat, Cinzano és un emblema a nivell internacional, reconegut arreu del món gràcies a la seva oferta de vermut d’alta qualitat.

Entre els diferents tipus de vermut Cinzano trobem els clàssics Cinzano Rosso i Cinzano Bianco, a més de las tres varietats artesanals, Rosso, Bianco i Dry, de la gama premium Cinzano 1757. Tant consumidors como barmans gaudeixen del vermut Cinzano, ja sigui com aperitiu sol amb gel o amb soda, o com ingredient a còctels tan clàssics com el Negroni, l’Americano o el Boulevardier.

Gaudeix d’un consum responsable 16º.

Més informació:

Elena Manrique
Manrique@wearecosmica.com
93 301 00 39
625 82 88 55

Anna Aurich
aurich@wearecosmica.com
93 301 00 39
699 313 846