Cinzano | El Millor Vermut de Sant Antoni el serveix Boca Baco
15890
post-template-default,single,single-post,postid-15890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_1000,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El Millor Vermut de Sant Antoni el serveix Boca Baco

Carlos Tortolero de Boca Baco s’ha proclamat guanyador de la III ‘Ruta del Vermut preparat Cinzano’ a Sant Antoni amb la seva vermut ‘Hierbacaña’

Barcelona, 11 d’octubre de 2018. – Barcelona ha acollit avui la gran final del ‘Concurs del Vermut preparat’ Sant Antoni, un certamen que s’emmarca dins de la III ‘Ruta del Vermut preparat’ organitzada per Cinzano en col·laboració amb Sant Antoni Comerç .

Carlos Tortolero de Boca Baco (C/Vilamarí, 2) s’ha fet amb el galardó al ‘Millor Vermut de Sant Antoni 2018’ després de una disputada final en que han participat cinc finalistes més: Bar Nostàlgic, Croq & Roll, El Duende, Sucursal Aceitera i Vermuteria Casa Martino.

La final ha tingut lloc a la Campari Academy de Barcelona, un espai que va néixer l’any 2016 amb la vocació de contribuir a l’excel·lència en l’art del bartending. Situada en un enclavament privilegiat de la ciutat comtal, l’Academy proposa un programa d’alt nivell i compta amb un grup de professionals internacionals de reconegut prestigi, com Giuseppe Santamaria, Brand Ambassador de les marques de la cartera Campari entre les que es troba el vermut Cinzano.

A la final del concurs, un jurat especialitzat format pel mateix Santamaria, Damià Mulà, professor i coordinador del Curs d’Extensió Universitària de Cocteleria i Mixologia del CETT-UB; i Ivan Espinoza, expert sommelier, han degustat els 6 vermuts preparats que els locals finalistes han ideat per a aquesta Ruta. La proposta de Boca Baco ha conquistat als tres experts per l’habilitat de fusionar l’amargor del vermut amb ingredients dolços, especiats i picants, creant una elaboració final “sorprenent”.

El guanyador ha explicat que el seu vermut ‘Hierbacaña’ barreja la gràcia de la mediterrània i l’ímpetu del tròpic, una història que es transmet en cada glop del vermut preparat. El ‘Hierbacaña’ està elaborat amb Cinzano, rom anyenc, xarop d’ametlla i Cynar, i està adornat amb unes peces de pinya caramel·litzada.

La Ruta s’allargarà fins al proper diumenge 14 d’octubre i fins llavors es podran degustar tant el vermut guanyador com la resta de vermuts participants d’aquesta tercera edició de la ‘Ruta del Vermut preparat Cinzano’, en que aquest any han participat un total de 15 locals del barri de Sant Antoni.

Amb aquesta iniciativa, Cinzano i Sant Antoni Comerç aposten per reivindicar la tradició i història del vermut a Sant Antoni i Barcelona -donant suport a l’oferta gastronòmica del barri i promocionant alguns dels seus locals de referència-, un concepte que va molt més enllà de la beguda i que és una part important de la ciutat a nivell cultural i social.

Per a consultar els locals participants i tota la informació de la Ruta visita la pàgina web: http://www.vermutbcn.com/

Estiquetas:
, ,